0 comments / Posted by Ella Theme

Foto: Bøl Records

Hva er ideen bak artistnavnet JÆGER?

Hehe, det er mange som spør om hvorfor jeg valgte artistnavnet JÆGER. De som kjenner meg, vet at jeg heter Anna Hoftun Jæger. Så sånn sett var det ikke så vanskelig å finne navn. Jeg liker at JÆGER er et nordisk navn og jeg syntes det matcher meg som artist.

Hvordan beskriver du sounden din til en som aldri har hørt deg før?
Sounden min er en blanding av elektronisk og pop. Tekstene mine er veldig ærlige og jeg går ikke rundt grøten for å si det sånn. 

Hvem er din favorittartist for øyeblikket?
Min favorittartist for øyeblikket er Bishop Briggs. Jeg syntes hun har en helt rå stemme. Det er så mye kraft i låtene hennes. Jeg kan gå ned gata og høre på feks. ´River` og føle at jeg skal erobre Oslos gater. Det er noe jeg har veldig lyst til å få til med min egen musikk.

 

Foto: Sona Cham

Husker du det første albumet du kjøpte?
For å være helt ærlig husker jeg ikke hva det første albumet jeg kjøpte var, men jeg husker første singelen jeg kjøpte. Det var vel bare det jeg hadde råd til. Jeg kjøpte ´Dilemma´ av Nelly. Herre min hattifnatt! Det er fortsatt en guilty pleasure. Jeg kan fortsatt hele rappen til Nelly uten at. 

Hva liker du best av å opptre live eller spille i studio?
Off, det var et vanskelig spørsmål, men det må jo være live altså. Jeg får så adrenalin-kick av å stå på scenen. Det er en følelse som er vanskelig å beskrive.. Det er vel en eksplosjon av endorfiner.

Vi kan ikke få nok av å høre på “Summer Lover” høyt på høyttalerne og i tillegg til at det er en fet låt så er det veldig god lydkvalitet på den. Hvilket studio spilte du den inn i og hvor kom ideen bak låta fra?

Tusen takk!  Jeg spilte den inn med produsenten JOWST i hans studio.
Ideen bak låta var vel å lage en sommerlåt som man kan danse til. Låten handler om en het sommer-fling som jeg tror at mange har hatt en eller annen gang hehe.

Du slapp nylig en rykende fersk ny sang ´Can´t Help it´ og musikkvideo. Hva er inspirasjonen bak musikk videon?
Sant sant! Inspirasjonen bak musikkvideoen har mye med teksten til låten ´Can´t Help it´ å gjøre. Jeg ville fange masse fine og råe sensuelle øyeblikk. Jeg hadde ikke fått til musikkvideoen uten Emil Øygård og Naomi Oseki som filmet og klippet og gjorde en fantastisk jobb.

Hva er planen din fremover, med musikken din?
Planen min fremover er å slippe masse musikk og spille enda flere konserter. Jeg kan love at det kommer ny musikk til våren. Følg med på sosialemedier, så får dere vite om release-datoer og om kommende konserter. 

Foto: Sona Cham


Sjekk ut Jæger på:
Facebook
Spotify

Comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing