1 comment / Posted by Mohamed Dyani

Comments

  • Posted On July 28, 2015 by Rahul

    Hf8yre var favorittpartiet mitt iitnnl i ge5r ettermiddag. Var.Og hva skjedde i ge5r? De5rlig valgsending pe5 TV? Nei (dvs. sikkert jo, men det er en annen sak). Politikere som krangler som sme5 barn vitner ikke om noe som burde styre landet ve5rt og forvalte mine innbetalte skattepenger. Det orker jeg ikke e5 se pe5. Skal dere selge noe bf8r dere ve6re litt mer profesjonelle enn det om jeg skal kjf8pe varen.Men dette er ikke e5rsaken.Men hva skjedde?Ne5r jeg kom hjem le5 det reklame fra Hf8yre i postkassen min. Javel. Men se5 ser jeg mitt navn og min adresse pe5 reklamen. Uten at kilden for dette var oppgitt noe sted. Direkteadressert politisk reklame??? Det er e5 ge5 for langt.Personvern er tydligvis ikke noe Hf8yre tar alvorlig. Sooo……goodbye.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing